Nobicon expanderar i Umeå. Januari 2015 har vi flyttat till nytt kontor. Det är ett kontor i toppklass. Mitt i stan och granne till Umeås nya stolthet – det prisade kulturhuset Väven. Vi på Nobicon hälsar också Lisa Enmark och Petter Gustafsson varmt välkomna som nya medarbetare. Båda med uppgifter att vidareutveckla vårt verktyg Nobicon Awareness®.

Lisa Enmark har rollen som teknisk projektledare. Lisa kommer närmast från Umeå Universitet med examen inom medieteknik med inriktning webbproduktion, gränssnittsdesign och projektledning. Tidigare har Lisa varit verksam inom bl a KFUM och Vattenfall.

Lisa brinner för utmaningen att hitta de metoder och arbetssätt som gör att teamets prestation blir högre än summan av varje enskild individ.

”Det passar mig bra att få jobba med omvärldsbevakning”, säger Lisa och tillägger, ”Jag är vetgirig och suktar hela tiden efter information för att förstå vart samhället är på väg”.

Petter Gustafsson jobbar som systemutvecklare med inriktning på webbens och mobilens användargränssnitt.  Petter kommer från Linköping och är utbildad civilingenjör med examen från Umeå Universitets linje för interaktion och design.

Petter är en engagerad utvecklare med höga ambitioner att skapa användbara verktyg. Petter gillar Twitter som kanal för personlig omvärldsbevakning. Han inspireras av att använda trendspaning så att utvecklingsarbetet resulterar i innovativa och nyttiga system.

För mer information kontakta:

Jonas Wahlqvist, tel 090-159772, mail jonas@nobicon.se

Rune Söderström, tel 08-58505858, mail rune@nobicon.se