Inspirationsseminarium i Göteborg 25 februari

Inspirationsseminarium på temat medie- och omvärldsbevakning i Göteborg 25 februari

Göteborgs Upphandlingsbolag har tecknat nya ramavtal för tjänster inom digital medie- och omvärldsbevakning. Ramavtalet kan användas av förvaltningar, bolag, kommunala förbund inom Göteborgs stad samt av andra kommuner i Göteborgs närhet. Ramavtalet gör det enkelt för beställare att få traditionell mediebevakning och stöd för verksamheters systematiska omvärldsbevakning. Du som är verksamhetschef, projektledare, kommunikations- eller utvecklingsansvarig kan vilja vara beställare och har därför anledning att lära känna de olika erbjudanden som ges genom ramavtalet.

Nobicon och Updatum är två leverantörer som tecknat ramavtal. Vi inbjuder tillsammans till möten i Göteborg den 25 februari. Syftet med dagen är att du ska lära känna våra tjänster och få ökad förståelse för hur medie- och omvärldsbevakning ger nytta i din verksamhet.

Under dagen inbjuder vi till inspirationsmöten vid tre tillfällen. Varje möte leds av dagens moderator Alan Schürer från Ekan Management, Göteborg. Programmet inleds med att vi presenterar de tjänster som kan beställas genom ramavtal. Därefter följer paneldiskussion med fokus på hur skapa nytta genom digital medie- och omvärldsbevakning. Du är varmt välkommen med dina frågor och ditt deltagande i diskussionen!

Tider för dagens tre mötestillfällen:

  • Frukostseminarium, 08.00 – 09.30, vi bjuder på frukost
  • Lunchmöte, 11.30 – 13.30, vi bjuder på lunch
  • After Work, 15.30 – 17.00, vi bjuder på tilltugg

Mötesplats är Hotell Scandic Europa i Nordstan, centrala Göteborg.

Antalet platser är begränsat. Anmälan senast fredag 19 februari i formuläret till höger, eller till Elin Wålstedt, mail elin@nobicon.se eller Maine Lagström, mail maine.lagstrom@updatum.com. Om du har frågor kontakta Rune Söderström (070-377 76 70, rune@nobicon.se) eller Helge Gjerstad (0734-30 89 89, helge.gjerstad@updatum.com).Varmt välkommen!

Anmäl dig här till den 25 februari!