Awareness logotyp

Nyhetsbevakning anpassad till ditt umeåföretag

Umeåföretaget Nobicon erbjuder i samarbete med Företagarna en nyhetsbevakning anpassad till dig och ditt företag.

Håll koll på händelser i näringslivet och affärsmöjligheter i Umeå, Västerbotten och/eller på din marknad i Sverige eller internationellt.

  • Du får ett nyhetsbrev med upp till 10 personligt utvalda nyhetslänkar varje dag
  • Missa inte nyheter som är viktiga för dig
  • Håll dig informerad samtidigt som du ägnar mindre tid till att läsa nyhetsbrev och nyhetssajter
  • Gratis provperiod i 30 dagar

Du kan välja mellan något av följande ämnen eller välja ett helt eget ämne. Ämnena är framtagna i samarbete med Företagarna för att vara relevanta specifikt för dig som är företagare i Umeå och Västerbotten.Välj ditt ämne här!

Eller välj ett eget ämne härVillkor

Som medlem i företagarna kan vi erbjuda följande förmånliga erbjudande:

  • Testa kostnadsfritt i 30 dagar
  • Därefter 144 kr/månad exklusive moms.


Vad är Awareness och varför ska jag använda tjänsten?

Vill du utvecklas professionellt?
Vill du hålla koll på nyheter inom din bransch eller din yrkesroll?

Troligtvis läser du redan nyheter på olika nyhetssajter. Du kanske läser några papperstidningar också, och du får nyheter i ditt flöde på sociala medier.

Problemet är att det tar rätt mycket tid och ganska få nyheter är relevanta just för dig. Det finns risk att du missar viktiga nyheter. Du får inte heller så ofta nya oväntade infallsvinklar som breddar din kompetens.

Det är här vår bevakningstjänst Awareness kommer in. Vi bevakar flera hundra tusen nyhetssajter globalt som vi sedan låter vår AI analysera.

Sedan väljer vi ut ett fåtal nyheter varje dag som vi tror kan vara särskilt relevanta för dig. I början känner vi dig inte så bra och då blir det inte alltid rätt, men efter en tid har vi lärt oss mer och blir mer pricksäkra.

Ju mer specifikt och nischat intresse du har, desto bättre fungerar vår tjänst jämfört med att surfa runt själv.

Vi ger dig rubriker, kort sammanfattning och länkar till intressanta nyheter. Vissa nyheter finns bakom betalvägg och då behöver du köpa en prenumeration på den sajten för att kunna läsa hela artikeln.

Du får prova gratis i 30 dagar, och om du inte nöjd kan du avsluta när som helst. Därefter betalar du 144 SEK per månad exklusive moms.

Vi vänder oss huvudsakligen till företag, myndigheter och organisationer som köper tjänsten till sina anställda, men du som vill betala tjänsten privat är också välkommen. (då tillkommer moms på priset)