Arbeta hos oss

Sälj- och marknadschef till omvärldsföretaget Nobicon

Nobicon Nordic AB erbjuder konsulttjänster och systemstöd för systematiskt omvärldsarbete. Våra kunder är organisationer med behov av att följa och förstå händelser och trender i omvärlden som underlag för operativa och strategiska beslut. Vår marknad är företag, organisationer och myndigheter samt partners med verksamhet i Sverige. 

Våra tjänster är utformade som en kombination av abonnemangstjänster och konsultuppdrag med merparten av intäkterna genom abonnemang. Vårt webb- och mobilbaserade verktyg Nobicon Awareness® har en stark ställning på marknaden. 

Nobicon har huvudkontor i Umeå med konsulting, teknisk utveckling, drift och leverans samt säljkontor och den största kundbasen i Stockholm. Vi är ett tillväxtföretag som präglas av entreprenörskap, kreativitet, flexibilitet och en god sammanhållning. 

Vi söker en sälj- och marknadschef som ska vara med och driva vår tillväxt framåt genom att ansvara för vår nykundsbearbetning, vara affärsansvarig för våra befintliga kunder samt planera och leda våra marknadsföringsaktiviteter. Tjänsten innefattar inledningsvis en stor del eget säljarbete samt ledning av det samlade säljarbetet som utförs av dig, VD, vårt eget konsultteam och säljkonsulter. Du kommer att ingå i ledningsgruppen. 

Du kan vara stationerad i Umeå eller Stockholm med frekventa resor till den andra orten.

Vi söker dig som har relevant erfarenhet av försäljning B2B gentemot verksamhetsutvecklare, kommunikationschefer och företagsledare.  Du har erfarenhet av att leda sälj- och/eller marknadsprojekt. Som person är du driven, resultatinriktad och lyhörd ledartyp. Du har lätt för att bygga relationer och skapa förtroende hos nya människor, både externt och internt. Du är en bra kommunikatör i tal och skrift. Du trivs i en liten organisation med en verksamhet som ger dig stora möjligheter.

Vidare är följande erfarenheter och kunskaper meriterande:

  • Erfarenhet av relationsförsäljning business-to-business 
  • Erfarenhet av försäljning av abonnemangstjänster och/eller konsulttjänster
  • Erfarenhet av att planera och organisera olika marknadsföringsevent och säljkampanjer
  • Erfarenhet och kunskap av arbete med omvärldsbevakning och omvärldsanalys

Ansökningar skickas med e-post till Jonas Wahlqvist på adress jonas@nobicon.se. För mer information ring Jonas på telefon 090-159 772 eller utanför kontorstid mobil 0734-100 103. 

Arbetet med urval av sökanden görs löpande med start den 15 mars. 

Om rekryteringsföretag önskar lämna erbjudanden är dessa välkomna via e-post men undanbedes via telefon.

Öppna som PDF